Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гончарук у програмі обіцяє покращувати якість культурних послуг

4 жовтня 2019 року Верховна Рада України ухвалила програму діяльності уряду. Прем'єр-міністр Олексій Гончарук у програмі обіцяє покращувати якість культурних послуг за рахунок підвищення конкуренції, запроваджуючи державну підтримку проектів, програм, а не утримання колективів; відкриття державних закладів культури для альтернативних проектів і заходів; запуску закупівель до Музейного фонду предметів культури.
Не виконано
Сказано 4 жовтня 2019 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=66959
  • https://www.kmu.gov.ua/uryad-ta-organi-vladi/team
  • https://program.kmu.gov.ua/report/program-execution/2019#ministerstvo-kulturi-molodi-ta-sportu-ukraini
  • https://www.kmu.gov.ua/storage/app/sites/1/18%20-%20Department/18%20-%20PDF/02.2020/zvit.pdf

Результат

Відповідно до інформації урядового сайту «Програма діяльності Кабінету Міністрів України», який створено для моніторингу діяльності уряду та міністерств, від 14 лютого 2020 року, покращувати якість культурних послуг, за зазначеними складовими, віднесено до подальших запланованих дій.

Розробити та запустити в окремих містах п’яти пілотних областей трирічну Програму функціонування мультифункціональних центрів культурних послуг, віднесено до подальших запланованих дій уряду.

Протягом шести місяців каденції уряду не вдалося в повній мірі, відповідно до заявлених складових покращувати якість культурних послуг, тому обіцянка «не виконана».