Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гончарук у програмі обіцяє, що Україна братиме активну участь у роботі понад 25 міжнародних дослідницьких інфраструктур

4 жовтня 2019 року Верховна Рада України ухвалила програму діяльності уряду. Прем'єр-міністр Олексій Гончарук у програмі обіцяє, що Україна братиме активну участь у роботі понад 25 міжнародних дослідницьких інфраструктур.
Не виконано
Сказано 4 жовтня 2019 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=66959
  • https://program.kmu.gov.ua/meta/ukrainski-vceni-maut-nalezni-umovi-dla-doslidzen-ta-integrovani-u-svitovij-naukovij-prostir
  • https://www.kmu.gov.ua/uryad-ta-organi-vladi/team
  • https://testportal.gov.ua/wp-content/uploads/2019/12/PISA_2018_Report_UKR.pdf
  • https://mon.gov.ua/ua/news/mon-proponuye-dlya-gromadskogo-obgovorennya-proyekt-rozporyadzhennya-kabinetu-ministriv-ukrayini-pro-shvalennya-koncepciyi-derzhavnoyi-programi-rozvitku-doslidnickih-infrastruktur-v-ukrayini-do-2026-roku

Результат

Відповідно до інформації урядового сайту «Програма діяльності Кабінету Міністрів України», який створено для моніторингу діяльності уряду та міністерств, від 14 лютого 2020 року, забезпечити приєднання до понад 25 міжнародних дослідницьких інфраструктур, віднесено до подальших запланованих дій.

Протягом шести місяців каденції уряд не затвердив концепцію державної політики розвитку дослідницьких інфраструктур (відповідно і не долучив до нових програм), тому обіцянка «не виконана». На громадське обговорення проект концепції представили в липні 2020 року.