Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гончарук у програмі обіцяє надати можливість для професійної підготовки вихователям, що працюють у ДНЗ з дітьми з особливими освітніми потребами

4 жовтня 2019 року Верховна Рада України ухвалила програму діяльності уряду. Прем'єр-міністр Олексій Гончарук у програмі обіцяє надати можливість для професійної підготовки асистентам та вихователям, що працюють у дошкільних закладах з дітьми з особливими освітніми потребами.
Не виконано
Сказано 4 жовтня 2019 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=66959
  • https://www.kmu.gov.ua/uryad-ta-organi-vladi/team
  • https://program.kmu.gov.ua/meta/kozna-ditina-mae-dostup-do-akisnoi-doskilnoi-osviti

Результат

Відповідно до інформації урядового сайту «Програма діяльності Кабінету Міністрів України», який створено для моніторингу діяльності уряду та міністерств, від 14 лютого 2020 року, забезпечити за новими програмами професійну підготовку, навчання асистентам та вихователям, що працюють у дошкільних закладах з дітьми з особливими освітніми потребами, передбачено протягом наступних років.

Відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука «за власним бажанням» було розцінено, як відмову від виконання обіцяного.

Забезпечити професійну підготовку, навчання всім асистентам та вихователям одночасно – практично неможливо. Протягом шести місяців каденції уряду цього не вдалося досягнути, тому обіцянка «не виконана».