Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань бюджету

Заремський пообіцяв провести аудит ефективного використання коштів та якості проведених робіт місцевої влади

15 серпня 2019 року народний депутат України Максим Заремський пообіцяв провести особисту перевірку і аудит ефективного використання коштів та якості проведених робіт місцевої влади.
Виконано
Сказано 15 серпня 2019 р.

Джерело

  • http://kitsman.city/read/lyudi/40079/sluga-narodu-z-kicmanschini-maksim-zaremskij-pro-plani-u-verhovnij-radi
  • Депутатське звернення
  • Відповідь на запит від ДАСУ
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/wcadr43D?sklikannja=10&kodtip=5&rejim=1&KOD8011=21102
  • Відповідь на запит

Результат

Як повідомляє сам народний депутат, Максим Заремський відправляв депутатське звернення до Державної аудиторської служби України щодо проведення аудиту якісного використання бюджетних коштів та якості проведення робіт.

Як зазначається у відповіді на запит від Управління Західного офісу Держаудитслужби в Чернівецькій області станом на 21 серпня 2020 року аудит за зверненням народного депутата Заремського не проводився.

За даними сайту ВРУ народний депутат відправив депутатський запит від 02.02.2021 №528/403 щодо проведення перевірки використання коштів резервного фонду державного бюджету, які були спрямовані на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації регіонального рівня (червневого паводку 2020 року), що мала місце на території 202 виборчого округу Чернівецької області. В даному запиті народний депутат акцентує на тому, що внаслідок поводку в Чернівецькій області зі сторони місцевих органів виконавчої влади не вживалося ніяких активних чи ініціативних дій щодо попередження поширення паводку.

Державна аудиторська служба України повідомляє, що з урахуванням ініціативи народного депутата Заремського до плану роботи Держаудитслужби в Чернівецькій області включено проведення заходів державного фінансового контролю в:

- Сторожинецькій міській раді;

- КНП "Сторожинецька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування" Сторожинецької міської ради;

- Басейновому управлінні водних ресурсів річок Прут та Сірет;

- Управління інфраструктури, капітального будівництва та експлуатації доріг Чернівецької ОДА.

Враховуючи факт того, що народний депутат неодноразово ініціював проведення аудиту використання коштів та проведення робіт в Чернівецькій області обіцянка отримує статус "виконано".