Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Князєв пообіцяв забезпечити громадський порядок та публічну безпеку під час виборчого процесу 2019 року

6 лютого 2019 року голова Національної поліції України Сергій Князєв пообіцяв забезпечити громадський порядок та публічну безпеку під час виборчого процесу 2019 року.
Виконано
Сказано 6 лютого 2019 р.

Джерело

  • https://www.npu.gov.ua/news/vibori/komitet-vr-pidtrimav-proekt-zakonu-mvs-pro-posilennya-vidpovidalnosti-za-porushennya-na-viborax/
  • https://www.unian.ua/elections/10528578-mi-zabezpechili-chesni-i-bezpechni-vibori-avakov.html
  • https://www.ukrinform.ua/rubric-elections/2745503-vibori-u-radu-vidpovidaut-miznarodnim-standartam-misia-sku.html
  • https://www.unian.ua/politics/10631529-nacpoliciya-i-glava-mvs-avakov-zabezpechili-bezpeku-vsih-viborchih-kampaniy-za-potochniy-rik-zmi.html

Результат

Відповідно до звіту МВС, всі підрозділи впорались із завданнями та забезпечили публічну безпеку громадян під час дебатів кандидатів у президенти на НСК «Олімпійський». Особовий склад відреагував на штатні та позаштатні ситуації. Місце проведення дебатів охороняли 10 тисяч правоохоронців.

Також правоохоронці впоралося із поставленими завданнями на виборах – масових порушень громадського порядку не було. До проведення президентських виборів було залучено 135,4 тисячі співробітників МВС України.

Окремим досягненням цього виборного процесу стала публічна інтерактивна система фіксації всіх порушень «Вибори-2019». Завдяки якій кожен громадянин може відстежити онлайн будь-який день виборчого процесу і побачити, що сталося, яка реакція правоохоронців пішла.

ВИСНОВОК: враховуючи те, що працівники Нацполіції у співпраці з Нацгвардією, ДПСУ, СБУ забезпечили публічну безпеку і порядок на території держави під час проведення президентських та парламентських виборів, редакція присвоює заяві статус «виконано».