Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Черкас

Бондаренко планує зробити капітальний ремонт тротуарів від площі Соборної до вулиці Героїв Небесної Сотні до кінця 2019 року

29 серпня 2019 року міський голова Черкас Анатолій Бондаренко запевнив, що намагатиметься зробити капітальний ремонт тротуарів від площі Соборної до вулиці Героїв Небесної Сотні до кінця поточного року. "Стартує капітальний ремонт тротуарів від Соборної площі до вулиці Героїв Небесної Сотні. Це як раз центральна частина і вона найбільш занедбана... Будемо старатися все ж таки в цьому році встигнути ці роботи зробити", - зазначив мер (відео 20:19-20:55).
Не виконано
Сказано 29 серпня 2019 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=lmGJ53Hjiv0&fbclid=IwAR3HSp6ViNZEKyCuZp0lZM3rQHzdZzMqxY7Mtgn0Z_wQD134Hhw2_405DZk
  • Лист Черкаської міськради від 10 грудня 2019 року

Результат

У інформації наданою Черкаською міською радою від 10 грудня 2019 року зазначено, що департаментом архітектури та містобудування Черкаської міської ради замовлено виконання робіт з коригування робочого проєкту по об’єкту "Реконструкція із застосуванням щебенево-мастичного асфальтобетону бульв. Шевченка (від вул. Лазарєва до вул. Небесної Сотні) м. Черкаси". 19 червня 2019 року отримано експертний звіт. Після проведення тендеру та підписання з переможцем торгів угоди на виконання зазначеного обсягу будівельних робіт у вересні 2019 року розпочато проведення реконструкції тротуарів на ділянці бульв. Шевченка від Соборної площі до вул. Небесної Сотні. Завершити роботи з реконструкції об’єкту в цілому, зокрема, тротуарів, відповідно до укладеного з підрядною організацією договору, заплановано у 2020 році.

Оскільки роботи по облаштуванню тротуарів будуть завершені лише у 2020 році - обіцянка отримує статус невиконаної.