Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Голова депутатської групи "ДОВІРА"
  • Член Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики

Кулініч буде подавати пропозиції на 2020 рік до Бюджетного кодексу щодо фінансування доріг місцевого значення

11 вересня 2019 року народний депутат України Олег Кулініч пообіцяв, що обов'язково буде долучатися до бюджетного процесу, буде разом з колегами подавати пропозиції на 2020 рік до Бюджетного кодексу щодо фінансування доріг місцевого значення.
Виконано
Сказано 11 вересня 2019 р.

Джерело

  • https://iportal.rada.gov.ua/meeting/stenogr/show/7202.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.dep2?PERSON=15804&SKL=10
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=66853

Результат

14 листопада Верховна Рада схвалила проект Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» в другому читанні та в цілому. Кулініч підтримав проект бюджету, подавав значущі правки щодо фінансування з держбюджету автомобільних доріг загального користування державного значення.Правки були відхилені, але депутат ініціював та просував інтереси свого округу. Обіцянка отримує статус "виконано".

Олег Кулініч подавав наступні правки в Проект Закону про Державний бюджет України на 2020 рік:

- Виділення коштів на «Розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення» (код 3111020) в обсязі 400.000 тис. грн для виконання поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Р-42 Лубни - Миргород - Опішня - /Н-12;

- Передбачити Міністерству розвитку громад та територій України окрему бюджетну програму «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо розвитку громад і територій» з обсягом бюджетних призначень не менше 3.500.000 тис. грн, у складі якої передбачити кошти для Полтавської області на здійснення відповідних заходів;

- Передбачити Державному агентству автомобільних доріг України для Полтавської області додаткові видатки загального фонду за такою бюджетною програмою: «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах» в обсязі 443.000 тис. грн для виконання: поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення.