Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Віце-прем'єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Верещук обіцяє, що не буде прийнято жодних нових Кодексів, що зменшують права громадян працездатних і не працездатних

16 вересня 2019 року народний депутат України Ірина Верещук обіцяє, що усім громадянам, що не буде прийнято жодних нових кодексів, або бодай би те, що зменшує права громадян працездатних і не працездатних. "Цьому буде передувати дискусія, навіть, якщо ми будемо вносити проект змін щодо Кодексу законів України про працю, обов'язково ми будемо обговорювати це зі стейкхолдерами, з цими зацікавленими особами, групами, особливо з профспілками...Ми обіцяємо усім громадянам, що не буде прийнято жодних нових кодексів, або бодай би те, що зменшує права громадян працездатних і не працездатних. Це дуже важливо, тому що нас одразу будуть не те що бити, а дуже сильно бити, і ми це чудово розуміємо" (відео 01:39:52).
Архів
Сказано 16 вересня 2019 р.

Джерело

  • https://youtu.be/UskhbR7J9Tw?t=6015

Результат

4 листопада 2021 року ВРУ призначила Ірину Верещук на посаду віцепрем'єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.та проголосувала за добровільне складання нею депутатського мандату.

Тому обіцянка тимчасово переміщується в категорію «архівні обіцянки», для подальшої верифікації статусу обіцянки. Після детального аналізу обіцянка отримає відповідний статус. Що буде зазначено в профілі Ірини Верещук на нашому сайті.