Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань бюджету

Заремський у передвиборчій програмі пообіцяв добиватись збільшення державного фінансування інфраструктури краю

25 червня 2019 року на сайті ЦВК була зареєстрована передвиборча програма Максима Заремського з обіцянкою добиватись збільшення державного фінансування інфраструктури краю.
У процесі
Сказано 25 червня 2019 р.
Контроль виконання через 1 мiсяць.

Джерело

  • https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp407pt001f01=919pf7201=20988.html
  • Звернення народного депутата
  • Відповідь на запит

Результат

Народний депутат звернувся до редакції "Слово і діло" з інформацією про те, що розпорядженням КМУ від 19 травня 2021р. №468-р було затверджено розподіл у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій між місцевими бюджетами за визначеними цим розпорядженням об'єктами. В цілому для 202 виборчого округу з державного бюджету залучено коштів в сумі 10 млн. грн. Це перший транш із 30 млн. грн., які мають бути виділені впродовж 2021 року. Народний депутат також у зверненні акцентує на тому, що Урядом були враховані всі без виключення пропозиції, які були подані ним та затверджено розподіл коштів по даних об'єктах.

Для вивчення більш детальної інформації щодо виконання народним депутатом даної обіцянки редакція "Слово і діло" відправила запит.