Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Милованов пообіцяв подати у відставку, якщо керівництво держави буде займатися корупцією, здійснюватиме кадровий тиск або не виконуватиме обіцянок

8 вересня 2019 року міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Милованов пообіцяв подати у відставку, якщо керівництво держави буде займатися корупцією, здійснюватиме кадровий тиск або не виконуватиме обіцянок.
Архів
Сказано 8 вересня 2019 р.

Джерело

  • https://biz.nv.ua/economics/ministr-ekonomiki-milovanov-intervyu-novosti-ukrainy-50041337.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=68308
  • https://www.slovoidilo.ua/promise/52036.html
  • https://www.slovoidilo.ua/promise/58139.html

Результат

Для прикладу: восени 2019 року не було проведено низку реформ, які мали сприяти притоку іноземних інвестицій в Україну, попри обіцянку президента; стосунки президента з підприємцями не були прозорими, попри обіцянку. Проте міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Милованов не подавав у відставку, а був звільнений разом з прем'єр-міністром. Варто зазначити, що Тимофій Милованов відмовився від посади міністра в новому уряді.

Редакція аналітичного порталу «Слово і діло» переносить обіцянку до розділу «архів» через неможливість об'єктивної верифікації на момент відставки міністра.