Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Опозиційна платформа - За життя"
  • Член Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції окупованих територій, нац. меншин і міжнаціональних відносин

Медведчук пообіцяв, що фракція не голосуватиме ні за призначення прем'єра ні за членів Кабінету Міністрів

29 жовтня 2019 року народний депутат України Віктор Медведчук пообіцяв, що фракція не голосуватиме ні за призначення прем'єра ні за членів Кабінету Міністрів. Журналістка поцікавилась у Медведчука чи готова фракція підтримати кандидатуру Гончарука на посаду прем'єра? На що Медведчук відповів, що фракція не голосуватиме, за жодну посаду представників Кабінету Міністрів. "Ви знаєте, ми як фракція яка знаходиться в опозиції. Ми про це заявили і постійно заявляємо, не будемо підтримувати затвердження Уряду України, ні голову цього уряду, прем'єр-міністра, ні членів кабінету міністрів.Це позиція фракції і вона буде витримана ", - пообіцяв Медведчук.
Архів
Сказано 29 серпня 2019 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=3Q11d6I21PE
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=41
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=41

Результат

29 серпня 2019 року відбулося поіменне голосування про призначення членів Кабінету Міністрів України.

Депутати "Опозиційної платформи — За життя " не підтримали це рішення, Медведчук у тому ж числі. За проект Постанови про призначення О.Гончарука на посаду Прем'єр-міністра України ОПЗЖ аналогічно не голосувала.

Оскільки голосування відбулося, в день виголошення обіцянки, вона не може набути статусу, та переноситься в категорію "архів".