Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

В 2012 році почати зносити незаконно встановлені гаражі

Олег Бабаєв на засіданні Кременчуцької міськради заявив, що з наступного року міська влада почне зносити незаконно встановлені гаражі. За офіційною інформацією, в місті майже 85 % гаражів не мають жодних дозвільних документів.
Не виконано
Сказано 29 листопада 2011 р.

Джерело

  • http://vestnik.in.ua/news/1990-u-kremenchuc-prizupinili-vidavati-dozvoli-na-budvnictvo-garazhv.html
  • http://vestnik.in.ua/news/blagousrij/2227-u-kremenchuc-vzhe-pochali-znositi-nezakonno-rozmschen-garazh.html
  • http://www.telegraf.in.ua/kremenchug/2012/04/23/za-vremya-pravleniya-babaeva-v-kremenchuge-demontirovano-215-kioskov_10021772.html
  • http://panorama.pl.ua/mistseviy_chas/10196-garazhna-pisnya.html
  • http://rkr.in.ua/1584-garazhn-kooperativi-kremenchuka-perevryat.html

Результат

В 2012 році проблема незаконно встановлених гаражів у Кременчуці не була вирішена. Зокрема, влада лише проводила інвентаризацію наявних у місті гаражів, тому впродовж року знесення гаражів не здійснювалось. Слід зауважити, що управління містобудування та архітектури міськвиконкому досі не розробило Положення про порядок зберігання транспорту громадян на території Кременчука. Саме цей документ мав юридично визначити механізм знесення незаконно встановлених гаражів. Разом із тим, у листопаді 2011 року Кременчуцька міська рада ухвалила мораторій на півроку на капітальне будівництво та встановлення металевих гаражів. Нагадаємо, що перші незаконно встановлені гаражі були знесені ще в грудні 2011 року.