Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Вакарчук у передвиборчій програмі пообіцяв, що інформація по ринку землі буде доступна для всіх у режимі онлайн

14 червня 2019 року на офіційному сайті політичної партії "Голос" була опублікована передвиборча програма партії, за списком якої йшов кандидат в народні депутати Святослав Вакарчук з обіцянкою, що інформація по ринку землі буде доступна для всіх у режимі онлайн.
Не виконано
Сказано 14 червня 2019 р.

Джерело

  • https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp502pt001f01=919pf7171=389.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=5095

Результат

31 березня 2020 року ВРУ прийняла законопроект №2178-10 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення", який вводить ринок землі в Україні з 1 липня 2021 року. Законопроектом передбачено функціонування програмного забезпечення Державного земельного кадастру, який забезпечує інформаційну взаємодію з Державним реєстром речових прав на нерухоме майно, Єдиним державним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань з метою одержання необхідної інформації про загальну площу земельних ділянок сільськогосподарського призначення у власності фізичної особи, а також юридичних осіб, учасником яких вона є. Станом на березень 2020 року інформація в режимі онлайн не доступна.

Народний депутат був відсутній без поважних причин. Обіцянка отримує статус "не виконано" оскільки Вакарчук відмовився виконувати свої повноваження та склав мандат.