Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Опозиційна платформа - За життя"
  • Секретар Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України

Папієв має намір виділити 60 млн. гривень на розвиток соціальних об’єктів Сокирянського району та м.Новодністровськ у 2012 році

Голова Чернівецької обласної держадміністрації Михайло Папієв повідомив, що в рамках продовження співробітництва із Міненерговугілля у 2012 році планується виділення 60 млн. гривень на розвиток соціальних об’єктів Сокирянського району та м.Новодністровськ.
Не виконано
Сказано 25 квітня 2012 р.

Джерело

  • http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=245160484&cat_id=244277216
  • Лист заступника голови-керівника апарату Чернівецької ОДА В.Бурлаки

Результат

Як повідомили у Чернівецькій ОДА, у 2012 році безпосередньо для Сокирянського районного бюджету була передбачена субвенція з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в сумі 4 млн.грн., які надійшли району та були використані у повному обсязі. Крім того, згідно з Переліком об'єктів соціального призначення м.Новодністровськ та Сокирянського району, фінансування яких здійснюється згідно з Титулом перехідної будови Дністровської ГАЕС, у 2012 році планувалось виділення інвестицій на суму 19,850 млн. грн. для м.Новодністровськ та на аналогічну суму для Сокирянського району. Однак із загальної суми Переліку для м.Новодністровськ упродовж 2012 року фактично виділено лише 4,5 млн. грн., для Сокирянського району - 7,5 млн. грн.