Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Попов запевнив, що перша черга парку ІТ-технологій BIONIC Hill буде здана у 2014 році

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов повідомив, що будівництво надсучасного парку ІТ-технологій BIONIC Hill у Києві – це перспектива найближчих 4 років. «...Проект інноваційного парку BIONIC Hill дозволить найкращим столичним фахівцям у сфері ІТ-технологій, які, я переконаний, виростуть з нинішніх учнів та студентів столиці, отримати високооплачувану роботу, а місту – розвиток економіки та інфраструктури. Дуже скоро Київ потребуватиме великої кількості висококваліфікованих спеціалістів ІТ-галузі для реалізації цього проекту. Водночас без впровадження ІТ-технологій сьогодні не розвивається жоден бізнес, а ми маємо намір розвивати столичні підприємства», – наголосив Олександр Попов. За словами голови КМДА, передбачається, що перша черга інноваційного парку буде здана у 2014 році. У цілому ж проект передбачає будівництво понад 225 тисяч квадратних метрів офісних площ, на яких розташуються штаб-квартири провідних українських та світових ІТ-компаній, наукових центрів і лабораторій спеціалізованого університету.
Архів
Сказано 21 березня 2012 р.

Джерело

  • http://kmv.gov.ua/news.asp?IdType=1&Id=239283
  • http://www.kmr.gov.ua/newsint.asp?IdType=3&Id=3548

Результат

13 листопада 2013 року Київська міська рада затвердила зміну цільового призначення двох земельних ділянок загальною площею 147,1128 га на вул. Пономарьова, 1-А у Святошинському районі для реалізації проекту BIONIC Hill. Київрада дозволила використовувати ділянки колишньої військової частини для комплексної забудови та експлуатації об’єктів житлового, громадського, адміністративного призначення та соціальної інфраструктури, а також для будівництва та експлуатації індустріального парку в рамках реалізації проекту BIONIC Hill.

14 грудня 2013 року О. Попова відсторонено з посади за клопотаннями Генеральної прокуратури України у зв’язку з підозрою у причетності до порушення конституційних прав громадян, які 30 листопада 2013 року перебували на Майдані Незалежності в Києві.

25 січня 2014 року О.Попов звільнений з посади голови Київської міської державної адмністрації.