Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг

Нагорняк у передвиборчій програмі пообіцяв внести законопроект про державні гарантії молодіжного житлового кредитування, особливі умови для молодих спеціалістів у сільській місцевості

20 червня 2019 року на сайті ЦВК була зареєстрована передвиборча програма Сергія Нагорняка з обіцянкою особисто внести до Верховної Ради законопроект про державні гарантії молодіжного житлового кредитування, особливі умови для молодих спеціалістів у сільській місцевості.
Не виконано
Сказано 20 червня 2019 р.

Джерело

  • https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp407pt001f01=919pf7201=21099.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_2?id=&pf3516=5308&skl=10
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.dep2?PERSON=21255&SKL=10

Результат

29 квітня 2021 року ВРУ ухвалила законопроект про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2021 рік" щодо впровадження фінансово-кредитних механізмів забезпечення громадян України житлом (№5308). Даний документ передбачає створення законодавчого підґрунтя приєднання Державної іпотечної установи до ПрАТ «Укрфінжитло» та необхідних умов для належної реалізації ініційованої Президентом України В. Зеленським програми «Доступна іпотека», забезпечення функціонування ринку іпотечного кредитування і впровадження фінансово-кредитних механізмів забезпечення громадян України житлом.

Слід зазначити, що народний депутат не є ініціатором даного законопроекту. Також за даними сайту ВРУ станом на 13 травня 2021 року народний депутат не вносив відповідних законопроектів про державні гарантії молодіжного житлового кредитування, особливі умови для молодих спеціалістів у сільській місцевості.

Враховуючи перелічені факти, обіцянка отримує статус "не виконано". Статус обіцянки може бути змінений за умови подання народним депутатом відповідної законодавчої ініціативи.