Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Позафракційний

Разумков обіцяє запровадити систему персонального голосування у ВРУ нового скликання

18 липня 2019 року лідер політичної партії "Слуга Народу" Дмитро Разумков заявив, що буде запроваджена система персонального голосування у ВРУ нового скликання. На коментар ведучуї Наталії Мосейчук щодо постійного збирання карток у ВРУ, Разумков дав наступну відповідь: "Ми плануємо увести систему персонального голосування" (відео 1:58:29-1:58:36).
Виконано
Сказано 18 липня 2019 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?t=7110&v=HguyGCNJbq0&feature=youtu.be
  • https://www.ukrinform.ua/rubric-polytics/2766996-stefancuk-skazav-koli-zapracue-nova-sistema-rada4.html
  • https://www.facebook.com/chesno.movement/posts/3997962873576724

Результат

26 серпня 2019 року народний депутат України Руслан Стефанчук повідомив:

“Ми уже зараз ведемо переговори з Інститутом прикладної математики (Інститут прикладної математики і механіки НАН України - ред.), який відповідає за усі ці речі, і з юридичними (службами - ред.), які повинні підготувати зміни до регламенту, які дадуть можливість голосувати народним депутатам з використанням цієї системи. Я думаю, що десь упродовж пів року, а це не від нас залежить, це питання технічне, бо його треба розробити, сертифікувати, впровадити, завести до Верховної Ради, дуже сподіваюся і наперед не говорю, але думаю, що за зимові канікули ми зможемо перейти на абсолютно нову систему функціонування”, - сказав Стефанчук.

2 березня 2021 року у ВРУ була запроваджена сенсорна кнопка для голосування, що вводить систему персонального голосування. Таким чином, обіцянка отримує статус "виконано".