Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Позафракційний

Разумков обіцяє оприлюднити статут політичної партії "Слуга народу" найближчим часом

18 червня 2019 року лідер партії "Слуга Народу" Дмитро Разумков зазначив, що найближчим часом на офіційному сайті партії "Слуга Народу" буде опублікований статут цієї політичної сили. "Я думаю, що найближчим часом на сайті "Слуга Народу" буде обов'язково розміщено повний текст статуту. Дякую за інформацію, ми її виправимо, найближчим часом", - сказав він (відео 7:29 - 7:41).
Не виконано
Сказано 18 червня 2019 р.

Джерело

  • https://youtu.be/vSdzdH_dLao?t=449
  • https://sluga-narodu.com/
  • https://t.me/poliakovanton
  • https://sluga-narodu.com/storage/uploads/files/page/documentation/docs/5e8daf2ad2a13.pdf

Результат

Обіцянка отримує статус "не виконано", оскільки Дмитро Разумков заявив, що статут буде опубліковано найближчим часом, а це, згідно з регламентом "Слова і діло", мало відбутися упродовж поточної сесії парламенту. Текст статуту так і не було опубліковано на офіційному сайті партії упродовж першої та другої сесій Верховної Ради.

Варто додати, що 15 листопада 2019 року народний депутат України Антон Поляков, якого виключили зі складу франції "Слуга народу", стверджував, що статуту фракції не існує.

Зауважимо, що лише 15 лютого 2020 року політична партія "Слуга народу" затвердила нову редакцію статуту та спрямувала її на реєстрацію. Статут партії "Слуга народу" доступний на офіційному сайті політичної сили.