Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Тернополя

Надал обіцяє облаштувати нову зупинку для троллейбусів перед автовокзалом

14 червня 2019 року міський голова Тернополя пообіцяв, в рамках поліпшення тролейбусного сполучення, облаштувати нову зупинку для тролейбусів біля автовокзалу. "Ми плануємо облаштувати нову зупинку громадського транспорту для тролейбусів біля центрального входу до автовокзалу. Нагадаю, що до цього часу туди заїжджають тільки автобуси, тролейбус зупиняється на зупинці "Ринок" і далі прямо вже на зупинці "Острозького". Тепер буде облаштовано лінію, наступною зупинкою після "Ринок" буде "Автовокзал" і звідти далі", - зазначив міський очільник (відео 41:34-41:58).
Виконано
Сказано 14 червня 2019 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=ehGpH0VwO-Q&t=2317s
  • https://tmrada.gov.ua/news/31079.html
  • https://tmrada.gov.ua/news/32106.html
  • http://elektrotrans.te.ua/2019/09/10/тролейбуси-№9-відтепер-усі-рейси-вико/

Результат

Станом на 10 вересня 2019 року було організовано тролейбусний рух до зупинки "Автовокзал". Також, було продовжено тролейбус № 9 до автовокзалу у тестовому режимі. Обіцянка дана Сергієм Надалом виконана.

29 серпня 2019 року стало відомо, що починаючи з 1 вересня усі тролейбуси, які курсують через вул. Живова, заїжджатимуть на автовокзал. Було облаштовану нову тролейбусну лінію, що забезпечила змогу тролейбусам заїжджати до автовокзалу та облаштувати відповідну тролейбусну зупинку.

24 липня 2019 року розпочалися роботи з влаштування нової зупинки громадського транспорту біля автовокзалу "Тернопіль". Аби забезпечити зупинку біля автовокзалу будується нова тролейбусна лінія, що дозволить заїжджати усім тролейбусам, що курсують вулицею А. Живова в напрямку вулиць Микулинецької та Князя Острозького.