Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Київської міської організації Всеукраїнське об'єднання "Свобода"

Іллєнко пообіцяв підтримати законопроект В.Зеленського про незаконне збагачення

29 травня 2019 року народний депутат України Андрій Іллєнко пообіцяв підтримати законопроект В. Зеленського про незаконне збагачення. "Все залежить від бажання. Можна хоть сьогодні це зробити. Ми однозначно будемо голосувати за. Це 100%. Так само як і за будь-які інші ініціативи: скасування недоторканості, новий закон про вибори, повернення стаття за незаконне збагачення", - заявив він (відео). Нагадаємо, що команда В. Зеленського анонсувала подання законопроекту щодо відповідальності про незаконне збагачення.
Архів
Сказано 29 травня 2019 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=3e0FsU1N6OQ
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=66037
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=24145

Результат

3 червня 2019 року ВРУ не включила до порядку денного розгляд проектів законів про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо конфіскації незаконних активів осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, і покарання за набуття таких активів. Нардеп Андрій Іллєнко проголосував за розгляд вищезазначених ініціатив.

Станом на 12 липня 2019 року ВРУ так і не розглянула відповідні проекти законів. Обіцянка переноситься до "Архіву", оскільки народний депутат Андрій Іллєнко не мав можливості визначитися щодо прийняття або відхилення відповідних ініціатив.