Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Позафракційний

Світлична пообіцяла виділити кошти на комплексний ремонт Харківського обласного диспансеру радіаційного захисту населення

14 грудня 2018 року голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична пообіцяла виділити кошти на Харківський обласний диспансер радіаційного захисту населення, щоб комплексно підійти до ремонту цієї лікарні. Нагадаємо, що наразі там відремонтовано дах, інженерні комунікації, на завершальному етапі - діагностичне, фізіотерапевтичне, реанімаційне та операційне відділення.
Виконано
Сказано 14 грудня 2018 р.

Джерело

  • http://v-news.com.ua/oblasnyj-dyspanser-radiatsijnogo-zahystu-naselennya-onovlyuyetsya/
  • http://kharkivoda.gov.ua/news/97874
  • http://v-news.com.ua/oblasnyj-dyspanser-radiatsijnogo-zahystu-naselennya-onovlyuyetsya/

Результат

Оскільки на посаді голови Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична зробила все від неї залежне для виконання обіцянки, і враховуючи, що на обласний диспансер радіаційного захисту населення виділялися кошти з обласного бюджету і ведеться ремонт, обіцянка отримує статус - виконано.

20 березня 2019 року голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична підтвердила, що Харківський обласний диспансер радіаційного захисту населення повністю відновлять.

Станом на 23 квітня 2019 року в обласній лікарні для чорнобильців функціонує оновлений операційний блок та реанімація. За півроку тут зробили чимало – окрім операційної та реанімації відремонтували відділення функціональної діагностики. А ще – замінили дах, та комунікації. Реконструкцію диспансеру фінансували з 2-х джерел. Це Європейський інвестиційний банк, який надав більше восьми мільйонів гривень та обласний бюджет. Минулого року з бюджету області, за сприяння очільниці регіону, спрямували ще майже 10 мільйонів гривень.

Нині робітники завершують роботи на фасаді споруди, триває підготовка до комплексної реконструкції будівель диспансеру та прилеглої території. Наразі вже розроблена проектна документація.

За словами Ірини Пирогової в.о. головного лікаря у на початку квітня з обласного бюджету додатково було виділено 1,5 мільйона гривень на дофінансування ремонту.