Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Сажко пообіцяв направити депутатський запит з приводу низької зарплати працівників Донецькоблгазу

20 листопада 2018 року народний депутат України Сергій Сажко,пообіцяв направити депутатський запит з приводу низької зарплати працівників Донецькоблгазу Житель м. Мар'янка, звернувся до депутата з питанням: "Мар'янці немає газу вже 5 років. Ввесь цей час горгаз (Донецькоблгаз) працює в Мар'янці та по району і працівники отримують мінімальну зарплату.Хотів би дізнатись коли це закінчиться, коли про нас згадають і де наші гроші ?" На що депутат відповів :" Тут би я розбив це питання на дві частини: перша - по заробітній платі, а друга - коли буде газ.По заробітній платі я не готовий зараз відповісти, тому що народний депутат не може все знати. Я дам зараз доручення, ми приготуємо запит і розберемося в ситуації, чому вони отримують мінімалку, і чому така ситуація відбувається. Тому що я не готовий відповісти на це питання, але ми розберемося".(відео 23:02-24-03)
Архів
Сказано 20 листопада 2018 р.

Джерело

  • https://youtu.be/PjZhKdFlLbI?t=1443
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/wcadr43D?sklikannja=9&kodtip=5&rejim=1&KOD8011=18133
  • Зверненя
  • відповідь 1
  • відповідь 2

Результат

Наразі стало відомо, що Сергій Сажко 23 січня надсилав депутатське звернення до ПАТ "Донецькоблгаз", за для уточнення ситуації з невиплатою працівникам заробітної плати. Та 1 лютого 2019 року отримав він них офіційну відповідь, з приводу цього питання.

Станом на 26 березня 2019 року Сергій Сажко не надсилав депутатських запитів з приводу цього питання.

Відповідно, депутат, як і обіцяв розібрався в ситуації. Тому зникла необхідність надсилати депутатський запит з приводу цього питання.Враховуючи, що депутатом була виконана лише половина обіцяного, він розібрався в питанні, але депутатського запиту не надсилав. Обіцянка не може набути позитивного чи негативного статусу, тому переноситься в категорію архів.