Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Полторак пообіцяв перейменувати всі військові частини Збройних сил України

В інтерв'ю, яке було опубліковане 12 листопада 2018 року, міністр оборони України Степан Полторак пообіцяв перейменувати всі військові частини Збройних сил України. «Для того щоб провести цю роботу нам треба перейменувати тисячу військових частин, нам треба перепризначити сто п'ятдесят тисяч військовослужбовців. І ця робота не може так швидко пройти, треба час, і ми спланували її. Три етапи, спочатку це будуть військові частини забезпечення. На другому етапі будуть військові частини спеціальників. І вже на третьму етапі ми перейменуємо всі бойові військові частини. Ця робота спланована і вона буде проведена», – заявив Полторак. Бойові військові частини планується перейменувати після завершення бойових дій (відео 9:10).
Архів
Сказано 12 листопада 2018 р.

Джерело

  • https://youtu.be/Oj270okDCr0?t=550
  • https://www.facebook.com/generalpoltorak/photos/a.470896516412023/1205564632945204/?type=3&theater

Результат

Станом на травень 2019 року бойові дії на Донбасі не завершено, що перешкоджає перейменуванню бойових військових частин.

Ця обіцянка була дана Полтораком з умовою виконання, яка не здійснилася, а оскільки на другий термін Порошенка не обрали і міністр оборони написав заяву про відставку, обіцянка переноситься до розділу «архів».