Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Козир пообіцяв, що не допустить приватизації спортивної бази Спартак в Миколаївській області

24 жовтня 2018 року народний депутат України Борис Козир пообіцяв, що не допустить приватизації спортивної бази Спартак в Миколаївській області. Нагадаємо що Борис Козир є головою відокремленого підрозділу федерації тенісу України в Миколаївській області. (Відео 2:10-2:20)
Виконано
Сказано 24 жовтня 2018 р.

Джерело

  • https://youtu.be/_g4MVjn0daI?t=130
  • http://www.spfu.gov.ua/ua/regions/mykolaiv/news/Viznano-pravo-vlasnosti-za-derzhavou-na-vodnosportivnu-bazu-Spartak-v-Mikolaevi-2516.html

Результат

Обіцянка отримує статус "виконано" тому що станом на 21.02.2017 року, розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 лютого 2017 р. № 97-р визначено суб′єкт управління - прийнято рішення передати нерухоме майно у м. Миколаєві (Бузький бульвар, 16, 16/1) із сфери управління Фонду державного майна України до сфери управління Миколаївської обласної державної адміністрації.

Борис Козир ініціював законопроект про внесення змін до Закону України "Про приватизацію державного і комунального майна" № 8617. Прийняття запропонованого законопроекту дозволить створити більш сприятливі умови для залучення інвестицій у державні сектори економіки України та створить додаткові джерела для поповнення Державного і місцевих бюджетів.