Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Барна пообіцяв збудувати водну арену "Тернопіль" до кінця 2018 року

10 серпня 2018 року голова Тернопільської ОДА Степан Барна пообіцяв за кошти фонду регіонального розвитку збудувати водну арену "Тернопіль" до кінця 2018 року. "От ми наприклад за ці кошти і цьому році плануємо збудувати водну арену "Тернопіль", - заявив він (відео 01:50-02:19).
Не виконано
Сказано 10 серпня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=W9uNWPzMHOE&feature=share
  • https://www.youtube.com/watch?v=XkymPxuqDtU
  • http://www.gazeta1.com/statti/stepan-barna-zhodnoyi-posady-za-chotyry-roky-v-ternopilskij-oblasti-ne-prodav/
  • Лист Тернопільської ОДА
  • https://www.unian.ua/ternopil/10508901-pershu-chergu-vodnoji-areni-ternopil-planuyut-zdati-do-pochatku-serpnya-oda-foto.html

Результат

Станом на 18 серпня 2018 року будівництво "Водної арени Тернопіль" триває. З 17 млн грн фінансування з яких 10 млн грн кошти державного бюджету. Це гроші які виділили для 1-ї черги будівництва і планують освоїти у 2018 році. За словами начальника управління капітального будівництва Тернопільської ОДА Віктора Козака до 1 черги відносяться підготовчі роботи по дорозі, виготовити каркас і коробку судівської вишки, конференц-залу і глядацьких трибун (відео).

4 грудня 2018 року Степан Барна повідомив, що в 2018 році активно проходили роботи на «Водній арені». "У квітні наступного року перша черга повинна бути завершена і функціонально гребний канал буде придатним приймати повноцінні змагання, в тому числі міжнародні, а на її базі проводити тренувальні збори. А далі рухатимемось у напрямку розвитку інфраструктури довкола арени", - пояснив посадовець. Враховуючи сказане, навіть перша черга проекту не завершена, а Степан Барна заявляв про завершення будівництва у 2018 році. Необдумана та поспішна заява Степана Степановича в ефірі телеканалу додала йому невиконану обіцянку до його списку.

8 квітня 2019 року під час інспекції будівництва водної арени "Тернопіль" Степан Барна заявив, про завершення першої черги будівництва в серпні 2019 року. «Ставимо питання, щоб до серпня перша черга проекту була реалізована. Наше завдання – щоб спортсмени якомога швидше могли використовувати дану інфраструктуру для тренувань», – наголосив голова Тернопільської ОДА. Терміни завершення будівництва першої черги водної арени - переносяться вже втретє.