Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Курячий пообіцяв найближчим часом зареєструвати законопроект про внесення змін до податкового законодавства щодо механізму оцінки нерухомості

29 серпня 2018 року народний депутат України Максим Курячий пообіцяв найближчим часом зареєструвати законопроект про внесення змін до податкового законодавства щодо механізму оцінки нерухомості. Нагадуємо, ухвалена поправка Максима Курячого до проекту закону про внесення змін до Податкового кодексу щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2018 році №6776-д передбачала створення посередника при оцінці нерухомості Фондом державного майна у вигляді електронного майданчика. Такі посередники заробляють гроші лише за пересилання наданих їм даних. За словами Курячого, зараз він працює над обробленням пропозицій щодо запровадження інституту середньоринкової вартості об’єктів нерухомого майна.
Виконано
Сказано 29 серпня 2018 р.

Джерело

  • https://bihus.info/pislya-syuzhetu-nashikh-groshey-pro-skhemi-v-ocinci-ikhniy-avtor-poobicyav-zminiti-zakonu
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?id=&pf3511=64556
  • Пояснювальна записка до законопроекту

Результат

На початку вересня 2018 року депутат вніс до Верховної Ради свій законопроект №9054 "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законів України", який передбачає спрощення процедури продажу нерухомого майна шляхом скасування положень, які стосуються проведення оцінки для оподаткування операцій з продажу об’єктів нерухомого майна.

Обіцянку нардеп виконав.