Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Барна пообіцяв зробити все можливе, щоб не було жодних публічних маршів, виступів пов'язаних із будь-якою сексуальною орієнтацією

13 липня 2018 року народний депутат України Олег Барна пообіцяв зробити все можливе, щоб не було жодних публічних маршів, виступів пов'язаних із будь-якою сексуальною орієнтацією. Стало відомо, що профільний Комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики рекомендував парламенту відхилити законопроект Олега Барни №8489. Метою законопроекту є заборона розповсюдження та/або пропаганда матеріалів, що містять інформацію про сексуальну орієнтацію особи, заборона публічного прояву та пропаганди будь-якого виду сексуальної орієнтації особи загальнодоступним способом, на публічних заходах (публічні марші, відкриті зібрання, фестивалі тощо), в засобах масової інформації (на телебаченні, в друкованих засобах інформації, мережі інтернет тощо). Цей законопроект буде відправлено на доопрацювання.
Не виконано
Сказано 13 липня 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/Oleg.Barna.Official/posts/1049464615211589

Результат

Станом на 7 березня 2019 року законопроект Олега Барни з 20 листопада 2018 року було вручено подання Комітету про відхилення згідно Проекту Постанови про відхилення проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо заборони публічного прояву будь-яких видів сексуальної орієнтації № 8489П.

Слід вважати, що дана обіцянка вважається " не виконаною" через те, що депутат не зміг домогтися прийняття своєї законодавчої ініціативи та не надав альтернативної доопрацьованої версії.