Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Савченко пообіцяв вирішити питання навчального закладу Володимир-Волинського краю

Через закінчення експерименту та впровадження освітньої реформи в Україні виникли труднощі у фінансуванні школи, тому областне управління освіти пропонує змінити формат навчального закладу спеціалізованої загально-освітньої школи інтернату І-ІІІ ступенів "Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки міста Володимир-Волинського" та перепрофілювати його у ліцей. Батьки категорично проти, відтак з цим питанням вони звернулися до голови ОДА, який 4 травня 2018 року відповів - "Ми будем разом шукати вихід і ми його знайдем. Тому мушу всіх не просто заспокоїти, а обнадіїти в тому що ми вирішимо цю проблему" (відео 01:35-02:29).
Не виконано
Сказано 4 травня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=8ZcU3NleMow
  • Лист заступника начальника управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА

Результат

Відповідно до рішення Волинської обласної ради від 26 вересня 2018 року "Про перейменування Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернат І-ІІІ ступенів "Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки" її перейменовано у Володимир-Волинський ліцей "Центр освіти" Волинської обласної ради. Також рішенням обласної ради "Про реорганізацію Сенкевичівської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Волинської обласної ради" її реорганізовано шляхом приєднання до Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів "Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки".

Зважаючи на те, що батьки звертались саме з проблемою перепрофілювання закладу у ліцей, його все-таки перейменували та приєднали до нього ще один заклад, що не говорить про вирішення проблеми, як обіцяв батькам очільник області, тому обіцянка отримує статус не виконаної. Це перша невиконана обіцянка в скарбниці голови ОДА.