Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Князєв запевнив, що під час проведення фіналу Ліги чемпіонів на стадіоні та вулицях Києва буде забезпечено порядок

22 травня 2018 року голова Національної поліції Сергій Князєв запевнив, що під час проведення фіналу Ліги чемпіонів буде забезпечено порядок на стадіоні та вулицях Києва. Громадяни, які братимуть участь у святі спорту, будуть у безпеці – наголосив Сергій Князєв.
Виконано
Сказано 22 травня 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/UA.National.Police/videos/2028799400708197/
  • https://www.npu.gov.ua/news/masovi-zaxodi/naczpolicziya-zabezpechila-publichnu-bezpeku-pid-chas-provedennya-ligi-chempioniv-sergij-knyazjev/
  • https://www.npu.gov.ua/news/Jevrointegracziya/policziya-kijivshhini-zabezpechila-pravoporyadok-pid-chas-vidlotu-vbolivalnikiv-ligi-chempioniv/

Результат

27 травня 2018 року голова Нацполіції Сергій Князєв високо оцінив діяльність поліцейських під час проведення жіночого та чоловічого фіналів Ліги чемпіонів. За словами Князєва, рівень безпеки, який вдалося створити, – високопрофесійний та достойний.

Охорону громадського порядку під час матчів у Києві забезпечили майже 10 тисяч правоохоронців.

ВИСНОВОК: враховуючи те, що працівники Нацполіції у співпраці з Нацгвардією, ДПСУ, СБУ забезпечили публічну безпеку і порядок на території держави під час проведення матчів Ліги чемпіонів, редакція присвоює заяві статус «виконано».