Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Бурбак запевнив, що фракція НФ у повному складі підтримає законопроект щодо посилення відповідальності за фальсифікації під час виборів, ініціатором якого виступив Арсен Аваков

26 квітня 2018 року народний депутат України Максим Бурбак запевнив, що фракція "Народного фронту" у повному складі підтримає законопроект щодо посилення відповідальності за фальсифікації під час виборів, ініціатором якого виступив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков (відео:25:50). Зазначимо, Міністерство внутрішніх справ спільно з громадською мережею "Опора" та Нацполіцією підготували проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо посилення відповідальності за порушення виборчого законодавства.
Архів
Сказано 26 квітня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=A7S--aCoYdU
  • https://www.pravda.com.ua/news/2018/04/11/7177342/
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=63864
  • http://nfront.org.ua/news/details/narodnij-front-za-posilennya-vidpovidalnosti-za-porushennya-viborchogo-zakonodavstva-maksim-burbak

Результат

Станом на кінець жовтня Верховна Рада не розглядала проект закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за порушення виборчого законодавства" №8270.

25 лютого 2019 року Максим Бурбак, під час Погоджувальної ради, ще раз наголосив на необхідності прийняття цього законопроекту.

Станом на 28 серпня 2019 року законопроект №8270 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за порушення виборчого законодавства" було відкликано, так як Верховна Рада VIII скликання завершила свою роботу. Обіцянка потрапляє в "Архів", тому що фракція "Народного фронту" не могла підтримати відповідний законопроет, оскільки він не виносився на голосування.