Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань інтеграції України з Європейським Союзом

Порошенко пообіцяв, що у 2018 році у Львівській області запрацює відділення амбулаторії телемедицини

20 квітня 2018 року під час відкриття Львівського обласного клінічного перинатального центру президент України Петро Порошенко пообіцяв, що у 2018 році буде відкрито відділення амбулаторії телемедицини. «Вже цього року ми будемо мати відкритим відділення амбулаторії телемедицини, кошти на яке буде спрямовано з конфіскованих у Януковича коштів, які були вкрадені в українського народу», – заявив Порошенко (відео 01:56).
Не виконано
Сказано 20 квітня 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/petroporoshenko/videos/1254668604667529/
  • Лист Львівської ОДА від 14 січня 2019 року
  • http://www.minregion.gov.ua/press/news/u-p-yati-oblastyah-ukrayini-nayblizhchim-chasom-rozpochnetsya-testuvannya-telemeditsini-u-silskih-ambulatoriyah-zubko/

Результат

Відповідно до листа Львівської ОДА від 14 січня 2019 року, протягом 2018 року у Львівській області було реорганізовано 5 закладів у сільські амбулаторії загальної практики-сімейної медицини. Також було розпочато будівництво ще 5 нових амбулаторій. Будівництво решти амбулаторій буде розпочато у 2019 році. Забезпечення широкосмуговим інтернетом та телемедициною входить до проектно-кошторисної документації будівництва.

14 січня стало відомо, що тільки у п’яти областях – Кіровоградській, Харківській, Рівненській, Дніпропетровській та Полтавській розпочнеться тестування телемедицини у сільських амбулаторіях.

Оскільки у 2018 році, як у Львівській області, так і в решті областей телемедицина не запрацювала, обіцянка отримує статус «не виконано».