Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Савченко пообіцяв перевірити роботу начальника управління екології

17 квітня 2018 року голова Волинської ОДА Олександр Савченко пообіцяв перевірити роботу начальника управління екології та природних ресурсів ОДА Дмитра Новохатського, а саме звернутись до прокуратури з приводу його діяльності щодо оренди ставків. Очільник області також наголосив, що звільнить посадовця з посади, якщо той не відзвітує за роботу протягом 3 днів.
Виконано
Сказано 17 квітня 2018 р.

Джерело

  • https://www.volynnews.com/news/all/try-dni-na-vypravlennia-savchenko-khoche-zvilnyty-nachalnyka-viddilu-od/
  • Лист голови Волинської ОДА Олександра Савченка
  • https://konkurent.in.ua/news/volin/26210/volinskimi-ekologami-mozhut-zajnyatisya-pravoohoronci-savchenko.html
  • Лист керівника апарату Волинської ОДА Богдана Гончарука

Результат

Станом на 4 травня 2018 року обласна державна адміністрація не направляла звернення до органів прокуратури з приводу діяльності начальника управління екології та природних ресурсів ОДА Дмитра Новохатського щодо оренди ставків. За дорученням голови ОДА здійснюється перевірка діяльності зазначеного управління. У випадку виявлення порушень, матеріали справи будуть спрямовані до правоохоронних органів. У свою чергу 20 квітня 2018 року управлінням екології з метою упорядкування ситуації подано письмові пропозиції голові Волинської ОДА. Також управління підготувало проекти розпоряджень, які проходять процедуру погодження шляхом візування.

Відповідно до доручення від 18 квітня 2018 року здійснено оцінку діяльності управління екології та природних ресурсів ОДА. Матеріали за результатами перевірки скеровано до управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України. Враховуючи те, що перевірка діяльності начальника управління відбулась, а матеріали за результатами перевірки були направлені в правоохоронні органи, обіцянка отримує статус виконаної.