Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

У 2012 році в Києві почне роботу бізнес-інкубатор для починаючих підприємців

Заступник Голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко повідомив, що у 2012 році в Києві почне роботу бізнес-інкубатор для починаючих підприємців. За його словами, підприємцям надаватиметься приміщення на умовах пільгової оренди і можливість ведення власного бізнесу. Це будуть послуги юриста, бухгалтера, маркетолога.
Виконано
Сказано 18 листопада 2011 р.

Джерело

  • http://for-ua.com/ukraine/2011/11/18/110349.html
  • Лист Начальника Головного управління з питань регуляторної політики та підприємництва КМДА М.Ю.Поворозника від 18 жовтня 2012 року
  • http://www.aif.ua/money/news/54349
  • http://kievcity.gov.ua/news/1907.html

Результат

У 2012 році у Києві був відкритий лише один бізнес-інкубатор для молодих підприємців. Зокрема, у грудні 2012 року почав працювати інноваційний бізнес-інкубатор iHub. Зауважимо, що, за інформацією видання "Аргументы и Факты Украина", державні кошти на фінансування цього проекту не виділялись. Проект профінансувала норвезька компанія. Нагадаємо, що у відповідь на інформаційний запит проекту "Слово і Діло" у Головному управлінні з питань регуляторної політики та підприємництва КМДА 18 жовтня 2012 року повідомили, що впродовж січня - вересня 2012 року, нові бізнес-інкубатори для підприємців-початківців Києва не відкривались. При цьому у відомстві зазначили, що наразі у столиці діє 10 бізнес-інкубаторів.