Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Князєв планує за 8 місяців реформувати Департамент превентивної діяльності під ідею роботи Департаменту патрульної поліції

6 листопада 2017 року голова Національної поліції України Сергій Князєв заявив, що планує за 7-8 місяців уніфікувати Департамент превентивної діяльності під ідею роботи Департаменту патрульної поліції. За словами Сергія Князєва, це означає, що кожний громадянин буде отримувати однаковий якісний рівень поліцейської допомоги (відео 1:20).
Виконано
Сказано 6 листопада 2017 р.

Джерело

  • https://youtu.be/kAPP5tlpJ4o?t=1m20s
  • Лист Національної поліції України від 7 серпня 2018 року

Результат

Відповідно до листа Національної поліції України від 7 серпня 2018 року, на території районів, міст, де не створено підрозділи патрульної поліції, поліцейські послуги надаються відокремленими структурними підрозділами головних управлінь Нацполіції в областях, які функціонують за новою структурною побудовою.

Структурна побудова відділів та відділень поліції ґрунтується на підрозділах патрульної поліції, кожен з яких складається з 4 однакових за штатною побудовою секторів реагування патрульної поліції (СРПП) та сектору превенції.

СРПП цілодобово забезпечують оперативне реагування на повідомлення про правопорушення та інші події, у межах компетенції здійснюють їх розгляд, а також комплекс превентивних заходів шляхом патрулювання території.

Сектор превенції організовує заходи із забезпечення публічної безпеки та безпеки дорожнього руху, координує діяльність дільничних офіцерів поліції, забезпечує роботу дозвільної системи, а також профілактики злочинності у дитячому середовищі.