Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Барна пообіцяв матеріально допомогти у заміні даху та вікон будинку культури села Росохач якщо сільський голова зробить вимощення фасаду

12 листопада 2017 року народний депутат України Олег Барна пообіцяв матеріально допомогти у заміні даху та вікон будинку культури села Росохач якщо сільський голова зробить вимощення фасаду. "Село Росохач на Чортківщині. Разом із депутатом Тернопільської обласної ради В.Вислоцьким, першим заступником голови Чортківської РДА І.Заболотним в перевірили бюджетні установи, зокрема будинок культури: вікна прогнивші, дах протікає, двері розвалюються. Що ж сільський голова Оксана Степанівна та місцевий аграрій пообіцяли взятися за ремонти, а я запевнив у сприянні допомогти, виділити кошти. Якщо роблять обмостку (вимощення - ред), я допоможу на вікна і дах", - написав нардеп на офіційній сторінці у Facebook. “СЛОВО І ДІЛО” ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата України, однак фіксація цієї заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Виконано
Сказано 12 листопада 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/Oleg.Barna.Official/posts/907502199407832
  • 1
  • 2

Результат

Згідно з наданими інформаційними та фотодоказами з листа від 19 квітня 2018 року від першого заступника голови Чортківської районної державної адміністрації І.Заболотного стало відомо, що була здійснена реконструкція будинку культури із заміною даху та вікон в с.Росохач Чортківського району на загальну суму 1243,119 тис.грн. Завершено в грудні 2017 року.