Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Член Комітету з питань бюджету

Молоток заявив, що має намір в 2018 році придбати новий автомобіль швидкої допомоги

5 листопада 2017 року Ігор Молоток заявив, що має намір в 2018 році придбати один новий автомобіль швидкої допомоги. Нардеп провів нараду спільно з представниками Конотопського відділення Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.
Виконано
Сказано 5 листопада 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/igor.molotok/posts/883120585177253
  • 1
  • https://www.facebook.com/igor.molotok/posts/1052959321526711

Результат

Згідно з відповіддю від комунального закладу Сумської обласної ради «Сумський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» у 2018 році для Центру, в тому числі і за сприяння народного депутата України Ігоря Молотка, санітарні автомобілі не придбавалися. Проте завдяки його сприянню було розроблено і затверджено Проект регіонального розвитку, який може реалізовуватись за кошти державного бюджету, отриманих від Євросоюзу, щодо придбання 27 повнопривідних спеціалізованих санітарних автомобілів із сучасним обладнанням на суму 12 млн гривень для забезпечення екстреною медичною допомогою на до госпітальному етапі сільського населення 8 прикордонних районів Сумської області.

2 серпня 2018 року Ігор Молоток повідомив, що знаючи проблему з забезпеченням району санітарним транспортом, він звернувся з клопотанням перед Кабінетом Міністрів, проект вдалося захистити на засіданні бюджетного комітету, урядової комісії, і він отримав бюджетне фінансування.

Тепер три санітарні автомобілі будуть використовуватися у с.Воронежі, селах Клишки та Чапліївка. Такі автомобілі для сільської медицини в Україні має тільки Шосткинський район.

Враховуючи вищесказане, депутат виділив 3 автомобілі швидкої допомоги, хоча обіцяв тільки 1 протягом 2018 року. Обіцянка вважається виконаною та отримує відповідний статус.