Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кодола пообіцяв працювати над вирішенням питання утеплення та заміни вікон в дитсадку Монастирища

1 грудня 2015 року народний депутат України Олександр Кодола пообіцяв, що буде працювати над питанням утеплення та заміни вікон в дитячому садку та сільській школі Монастирища Ічнянського району Чернігівської області. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Виконано
Сказано 1 грудня 2015 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/oleksandr.mihalich/posts/950497971709696?pnref=story
  • Лист народного депутата Олександра Кодоли від 14 червня 2016 року
  • Лист Ічнянської райдержадміністрації від 29 січня 2016 року
  • Лист Ічнянської райдержадміністрації від 3 листопада 2017 року
  • http://www.uezd.com.ua/narodnyj-deputat-oleksandr-kodola-zaluchyv-17-miljoniv-hryven-na-sotsialno-ekonomichnyj-rozvytok-svoho-vyborchoho-okruhu-video-zvit/
  • Подяка завідуючої ДНЗ
  • Лист завідуючої Монастирищенскього ЗДО від 29 жовтня 2018 року

Результат

Влітку 2016 року Олександр Кодола повідомив, що згідно рішення Ічнянської районної ради продовжено термін дії районної програми з енергозбереження району на період до 2018 року. Перелік об'єктів та заходів був затверджений у новій редакції, зокрема заплановано провести капітальний ремонт (заміна вікон) у приміщенні ЗОШ I-III ступенів села Монастирище, де і знаходиться дитячий садок. Орієнтована вартість робіт становить 700 тисяч гривень, для чого першочергово потрібно виготовити проектно-кошторисну документацію. Після проходження експертизи даний проект буде готовий до впровадження.

На початку листопада 2017-го ми направили запит до Ічнянської РДА щодо стану проведення ремонтних робіт в дитячому садку. Згідно розпорядження КМУ від 12 липня цього року було виділено 60 тисяч гривень із державного бюджету на реалізацію проекту «Закупівля металопластикових вікон для ДНЗ «Веселочка». Наприкінці серпня назву програми було змінено на «Капітальний ремонт (заміна вікон»). На даний час виготовлена проектно-кошторисна документація та проходить процедура визначення підрядника для виконання вказаних робіт. Зазначимо, що наприкінці минулого року саме нардеп обіцяв направити кошти зі свого депутатського фонду на заміну вікон вказаного ДНЗ.

У грудні для уточнення інформації ми направили запит Олександру Кодолі.

Не отримавши відповідь, у жовтні 2018-го ми перенаправили запит до ДНЗ "Веселочка".

17 жовтня Олександр Кодола надіслав нам копію листа-подяки від 3 січня 2018 року завідуючої вказаного дитячого садка за допомогу у придбанні та встановлення вікон, завдяки чому у приміщенні стало тепліше.

Обіцянку вважаємо виконаною.

Додамо, в листопаді нам надійшла відповідь на запит завідуючої дитячого садка Л. Штанько, в якій було підтверджене сприяння народного депутата в залученні коштів для встановлення вікон в навчальному закладі та надано їх фотографії.