Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Мельниченко пообіцяв сприяти підвищенню енергозбереження в окрузі

На позачергових парламентських виборах 2014 року кандидат в народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 193 Володимир Мельниченко у своїй передвиборній програмі пообіцяв сприяти підвищенню енергозбереження в окрузі.
Виконано
Сказано 19 вересня 2014 р.

Джерело

  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=9447
  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=9447
  • Лист помічника народного депутата Володимира Мельниченка від 4 липня 2018 року

Результат

В квітні 2018 року ми направили запит народному депутату.

Згідно наданої відповіді помічника народного депутата, стало відомо про здійснені Володимиром Мельниченком заходи в питанні підвищення енергозбереження у виборчому окрузі.

Зокрема, було виділено кошти на реконструкцію котельні з переобладнанням котлів на альтернативні види палива на вулиці Жукова в місті Кам’янець- Подільський, відновлено мережу зовнішнього освітлення вулиці Карвасари.

Вдалося залучити міжнародну грантову допомогу проекту НЕФКО «ДЕМО-УКРАЇНА», всього у 2016 році освоєно близько 5 мільйонів гривень на встановлення 8 ІТП (індивідуальні теплові пункти) в житлових будинках міста. Завдяки успішній співпраці з Міжнародним Банком Реконструкції та Розвитку розпочато реалізацію проекту «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання» вартістю 15 мільйонів 360 тисяч доларів. З коштів благодійного фонду «Ми – Кам’янчани» встановлено модульну котельню вартістю 684 тисяч гривень. Додаткові кошти державного та обласного бюджетів у розмірі 16 млн 578 тисяч грн. спрямовано на реконструкцію котелень округу.

Завдяки співпраці з Міжнародним Банком Реконструкції та Розвитку по реалізації проекту «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання» 127 млн 278 грн. були спрямовані на будівництво ТЕС з комбінованим виробництвом теплової та електричної енергії газовими та твердопаливними котлами на альтернативних видах палива та реконструкцію теплових мереж міста. Проведено реконструкцію газової котельні на твердопаливну в Новоушицькому територіальному центрі соціального обслуговування на суму 284 тисяч гривень.

Враховуючи вищесказане, обіцянку вважаємо виконаною.