Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Тернополя

Надал пообіцяв створити сквер Волонтерів

23 серпня 2017 року міський голова Тернополі Сергій Надал пообіцяв створити сквер Волонтерів, який буде продовженням площі Героїв Євромайдану. На реконструкцію скверу з міського бюджету передбачено майже мільйон гривень.
Виконано
Сказано 23 серпня 2017 р.

Джерело

  • Спеціальний випуск газети Вільне Життя
  • https://www.facebook.com/sergij.nadal/posts/1768714663148830
  • https://www.youtube.com/watch?v=91Sr4DxjPJE

Результат

27 квітня 2018 року у тернопільському «Сквері Волонтерів», що біля площі Героїв Євромайдану, проведено чергову екологічну акцію з висадження екзотичних дерев. У зв’язку з тим, що минулого року тут було видалено 12 аварійних дерев та чагарників, сьогодні, на їх місці висаджено 27 нових декоративних дерев. Реконструкція скверу триває. Тут заплановано встановити нове освітлення та облаштувати лавочки, доріжки і місця для відпочинку.

Станом на 25 червня 2018 року завершено роботи з реконструкції скверу в центральній частині міста. Роботи тривали кілька останніх місяців, як результат, замінили освітлення, облаштували місця для відпочинку та пішохідні доріжки. Новий сквер Волонтерів знаходиться навпроти площі Героїв Євромайдану, поруч із вулицею Танцорова. Реконструкцію скверу провели за проектом молодих архітекторів (відео 01:15-02:08).