Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Бурбак пообіцяв оновити матеріально-технічну базу лікарень виборчого округу

31 серпня 2017 року народний депутат України Максим Бурбак пообіцяв з допомогою західних партнерів оновити матеріально-технічну базу лікарень виборчого округу. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Виконано
Сказано 31 серпня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/maksym.burbak/posts/1452511728168078?pnref=story
  • https://www.facebook.com/maksym.burbak/posts/1473965179356066?pnref=story
  • https://www.5.ua/polityka/vr-pryiniala-zakon-pro-silsku-medytsynu-159281.html
  • Лист народного депутата від 27 вересня 2018 року
  • https://www.facebook.com/maksym.burbak/posts/1938821212870458

Результат

Наприкінці вересня за сприяння Максима Бурбака була оновлена матеріально-технічна база Кіцманської ЦРЛ. Гуманітарний вантаж надійшов від західних партнерів.

Восени Верховна Рада ухвалила проект закону №7117 «Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості». Законопроект передбачає укомплектування сільських закладів охорони здоров'я необхідним обладнанням і лікарськими засобами для надання первинної медичної допомоги, а також створення належної інфраструктури на селі. Депутат підтримав вказаний законопроект.

На початку серпня ми направили запит народному депутату.

У відповіді Максим Бурбак повідомив, що за період з серпня 2017 року по теперішній час за допомогою західних партнерів була оновлена матеріальна база таких закладів охорони здоров’я:

Кіцманська центральна районна лікарня – доставлено гуманітарний вантаж від партнерів з Німеччини. Лікарні передано сучасні багатофункціональні ліжка, матраци, меблі, електрична плита для кухні, котли для опалення;

Кельменецька центральна районна лікарня – передано ліжка; 

Хотинська центральна районна лікарня – передано багатофункціональні ліжка, меблі та інший вантаж від партнерів з Німеччини.

Наприкінці минулого року передано три вантажівки гуманітарного вантажу з Німеччині (багатофункціональні ліжка, медичне обладнання, офісні меблі для медичних та освітніх закладів Хотинського району). Як наслідок, повністю оновлено ліжковий фонд Хотинської ЦРЛ.

Зазначимо, вся вищевказана допомога надавалась у 2017 році.

У жовтні депутат повідомив, що Хотинська центральна районна лікарня отримала гуманітарний вантаж від наших земляків, які проживають за кордоном. Цього разу це додаткові багатофункціональні ліжка, інвалідні візки, палатний мобільний рентген-аппарат, відкрита система реанімації для немовлят, меблі.

Вважаємо, що нардеп виконав свою обіцянку.