Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Член Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики

Герега пообіцяв запроваджувати програми реальної допомоги інвалідам

18 вересня 2014 року кандидат в народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 192 Олександр Герега у своїй передвиборній програмі пообіцяв запроваджувати програми реальної допомоги інвалідам
Виконано
Сказано 18 вересня 2014 р.

Джерело

  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=8466
  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=8466
  • https://sidpanel.com/uk/admin/statements/source/edit/1/131832.html
  • https://gerega.org.ua/news/show/931
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.dep2?PERSON=15827&SKL=9

Результат

6 чевня 2017 року Олександр Герега повідомив у звіті про роботу громадських приймалень за перше півріччя 2017 року.

8 липня 2017 року за сприянням та допомогою від народного депутата України Олександра Гереги забезпечено допомогу після пожежі сім'ї на Чемеровеччині.

14 лютого 2018 року в звіті за рік депутатськоі діяльності Олександр Герега повідомив, що велика увага приділяється зверненням соціально незахищених верст населення. За сприяння народного депутата України Гереги О. В. замінено дах у Смотрицькому будинку інтернаті для людей похилого віку та інвалідів, покращено умови проживання інваліду І групи с. Чечельник. З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю провідали інвалідів І та ІІ груп Смотрицької ОТГ.

Окрім цього, народний депутат ініціював низку законодавчих актів щодо посилення захисту інвалідів: про внесення змін до Закону України "Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні" щодо захисту прав, основоположних свобод та законних інтересів інвалідів, про внесення змін до деяких законів України щодо лікування дітей, які стали інвалідами на території проведення антитерористичної операції, у госпіталях для ветеранів війни та у військово-медичних закладах охорони здоров'я, про внесення змін до Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" (щодо першочергового безоплатного забезпечення санаторно-курортним лікуванням інвалідів війни, які брали участь в антитерористичній операції), про внесення змін до Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" (щодо посилення захисту осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення при здійсненні містобудівної діяльності).

Та підтримував низку відповідних ініціатив в парламенті.

Враховуючи ці факти, обіцянка отримує статус "виконано".