Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий пообіцяв встановити світлофор на вулиці Княгині Ольги

4 серпня 2017 року міський голова Львова Андрій Садовий запевнив, що світлофор на вул. Княгині Ольги буде встановлено в найкоротший термін.
Виконано
Сказано 4 серпня 2017 р.

Джерело

  • http://city-adm.lviv.ua/news/city/housing-and-utilities/241477-na-vul-kniahyni-olhy-vstanovliat-dodatkovyi-svitlofornyi-obiekt
  • Лист заступника Львівського міського голови з питань розвитку Москаленко Андрія Олександровича
  • http://city-adm.lviv.ua/news/government/245092-pidsumky-2017-roku-pidvyshchennia-rivnia-bezpeky-u-misti

Результат

За інформацією Львівської міської ради станом на вересень 2017 року світлофорний об'єкт на вул. Княгині Ольги не встановлено. На замовлення Департаменту житлового господарства виготовляється проектно-кошторисна документація на його встановлення. До вересня 2017 року встановлено закладні опори для влаштування світлофору. За кошти ЖК «Добра оселя» заплановано виконати влаштування опор, встановлення дорожніх знаків і влаштування додаткового зовнішнього контактного освітлення.

З метою забезпечення високого рівня безпеки у місті Львові у 2017 році додатково було встановлено камери відеоспостереження, нові світлофорні об’єкти, освітлено пішохідні переходи. Так, станом на 3 січня 2018 року у місті встановлено 2 нові світлофори на вул. Пасічній-Пимоненка та вул. Княгині Ольги, 17.