Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кодола запевняє, що в 2017 році буде проведено ремонт неврологічного відділення Ніжинської ЦРЛ

1 серпня 2017 року народний депутат України Олександр Кодола запевнив, що в поточному році буде буде проведено ремонт неврологічного відділення Ніжинської центральної районної лікарні. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак її фіксація необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Не виконано
Сказано 1 серпня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/oleksandr.mihalich/posts/1460219830737505?pnref=story
  • http://www.uezd.com.ua/v-nizhynskomu-rajoni-remontuvatymut-zaklady-osvity-medytsyny-i-kultury/
  • https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-11-17-001630-a
  • http://www.uezd.com.ua/oleksandr-kodola-vidvidav-onovlene-nevrolohichne-viddilena-nizhynskoji-tsrl/

Результат

Наприкінці листопада було оприлюднено результати проведеного тендеру на виготовлення кошторисної документації "Капітальний ремонт неврологічного відділення Ніжинської ЦРЛ".

Таким чином, завершити ремонт в цьому році народному депутату Олександру Кодолі не вдасться. Обіцянку вважаємо невиконаною через недотримання термінів її виконання.

Зазначимо, у травні 2018-го народний депутат відвідав оновлене неврологічне відділення Ніжинської Центральної районної лікарні, яке вдалося відремонтувати за залучені ним кошти. Ремонт відділення буде продовжуватися і надалі, адже оновлення потребують і решта палат, і туалет, і їдальня, тому депутат пообіцяв розглянути можливості продовжити облаштування цього важливого відділення лікарні.