Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кодола обіцяє реалізувати в 2017–2018 роках проект по встановленню дитячих майданчиків в своєму виборчому окрузі

27 липня 2017 року народний депутат України Олександр Кодола пообіцяв в цьому та наступному роках в межах свого виборчого округу реалізувати проект по встановленню дитячих майданчиків (відео:06:00). «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Виконано
Сказано 27 липня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=G36L6Dr1OXw
  • https://www.facebook.com/oleksandr.mihalich/posts/1559348790824608?pnref=story
  • http://www.uezd.com.ua/oleksandr-kodola-najkrascha-investytsiya-u-majbutnje-tse-investytsiya-u-nashyh-ditej/
  • http://nizhyn.in.ua/oleksandr-kodola-ya-duzhe-radij-shho-moya-robota-yak-deputata-znaxodit-vidguk-u-mo%D1%97x-viborciv/
  • http://mrynska.gromada.org.ua/news/09-53-21-17-01-2018/
  • http://www.uezd.com.ua/cherhovi-11-3-miljony-hryven-nadijdut-u-okruh-oleksandra-kodoly/
  • http://www.uezd.com.ua/pryiemni-siurpryzy-dlia-malykh-i-doroslykh-zhyteliv-nosivky/

Результат

У грудні депутат особисто завітав до двох ДНЗ міста Ніжин «Казочка» та «Зірочка», де за його сприяння було встановлено дитячі майданчики.

У 2017 році в Носівці біля ДНЗ «Ромашка» було побудовано дитячий ігровий майданчик.

Наприкінці травня 2018-го стало відомо про встановлені за сприяння нардепа дитячі майданчики в селах Софіївка та Степові Хутори.

У червні нардепу вдалося залучити кошти з державного бюджету на облаштування сучасної зони відпочинку із встановленням архітектурно-паркової композиції з сонячними панелями та ліхтарями «сонячне дерево» та великим сучасним дитячим майданчиком у «Театральному» сквері Ніжина. Також схожу архітектурно-паркову композицію та великий дитячий майданчик буде встановлено і на вул. Центральній у Носівці. Крім того у Носівці також буде блаштовано велике дитяче ігрове містечко вартістю 900 тисяч гривень на вул. Кобизькій шлях.

Наприкінці листопада стало відомо про встановлений інклюзивний дитячий майданчик у місцевому парку поряд зі ЗОШ №1, конструкція якого враховує потреби дітей з особливими потребами. Роботи по встановленню спортивно-ігрового майданчика на вулиці Центральній знаходяться в активній фазі, а на вулиці Кобизькій Шлях вже незабаром розпочнуться роботи по будівництву та облаштуванню ігрового містечка.

Враховуючи активну діяльність депутата, спрямовану на встановлення дитячих майданчиків на території виборчого округу, обіцянку вважаємо виконаною.