Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий пообіцяв відновити дитячий садочок на вул. Чукаріна

В жовтні 2011 року Міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв найближчим часом вирішити питання дитячих садочків: "Ми суттєво вирішимо проблему з додатковими місцями для дітей у дитячих садочках." Йдеться про дошкільний заклад на вул. Чукаріна.
Виконано
Сказано 26 жовтня 2011 р.

Джерело

  • http://www.city-adm.lviv.ua/news/education/15324-a-sadovij-nezabarom-na-vul-zubrivskij-9-bude-vidnovleno-ditachij-sadochok
  • http://tvoemisto.tv/news/58165.html
  • Лист в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури В.Олійника
  • Лист в.о. начальника департаменту містобудування Львівської міської ради Коровайника С.
  • http://www.032.ua/spravka/941

Результат

Як повідомили у Львівській міській раді, повноцінну роботу дошкільного навчального закладу на вул.Чукаріна,9 планується відновити в четвертому кварталі 2013 року.

Відповідно до листа Львівської міської ради від 15 січня 2015 року, на вул. Чукаріна, 9 (ДНЗ № 78) у 2014 році відновили роботу чотирьох груп. Відкриття ще трьох груп заплановано на лютий 2015 року.

В телефонній розмові в. о. керівника управління освіти Довганик Зоряна повідомила, що була затримка з коштами і підрядник не мав змоги виконати ремонтні роботи. Станом на 8 квітня 2015 року до відкриття повністю готові 2 групи, залишилося встановити батереї, обладнання для підігріву води і мийки у приміщеннях для помічників вихователів, ці роботи будуть завершені до кінця квітня. 5 травня 2015 року відбудеться відкриття двох груп - ясельної і молодшої груп, приблизно на 60 осіб. З 1 вересня 2015 року відкриється ще одна група.

За інформацією телефонної розмови від 9 вересня 2015 року з директором ДНЗ № 78 Мавдрик Г.М., 1 вересня 2015 року у ДНЗ № 78, що знаходиться за адресою вул. Чукаріна, 9, відбулося відкриття семи нових груп та спортивної зали для вихованців закладу.