Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг

Бондар допоможе у вирішенні питання підключення до мережі електропостачання окремих будинків свого виборчого округу

18 липня 2017 року народний депутат України Михайло Бондар пообіцяв допомогти у вирішенні питання підключення до мережі електропостачання окремих будинків свого виборчого округу. Для уточнення інформації по об'єктах ми звернулися до прес-служби народного депутата. У відповіді було вказано такі адреси в селі Павлів Радехівського району – проспект Юності 1а та 2а. Проблема підключення до електропостачання вказаних будинків пов'язана з невірно оформленими документами під час їх приватизації. Раніше, по цьому питанню нардеп звертався до Павлівської сільської ради, але проблема вирішена не була. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Виконано
Сказано 18 липня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1925549910991651&set=a.1540413589505287.1073741830.100006099828041&type=3&theater
  • Лист прес-служби Михайла Бондара від 31 липня 2017 року
  • Лист народного депутата Михайла Бондара від 28 жовтня 2017 року
  • Запит
  • Лист Павлівської сільської ради від 21 вересня 2016 року
  • Звернення Михайла Бондара до сільської ради та Радехівського РЕМ від 14 вересня 2016 року
  • file:///C:/Users/user29/Downloads/10_0778_01_G_C_VDP%20(1).pdf
  • Лист-відповідь Павлівської сільської ради від 16 квітня 2018 року

Результат

У відповідь на наш запит наприкінці жовтня Михайло Бондар надав застарілу інформацію (своє звернення до Павлівської сільської ради та отриману відповідь від 21 вересня 2016 року) щодо підключення до мережі електропостачання будинків за адресами проспект Юності 1а та 2а села Павлів.

Наприкінці березня 2018-го депутат направляв запит ПАТ "Львівобленерго" щодо затягування часу та не вирішення проблем підключення квартир колишніх гуртожитків у селі Павлові до мережі електропостачання. Згідно наданої відповіді стало відомо, що у 2015 році був підготовлений і виданий Договір про приєднання та технічні умови на приєднання об’єктів архітектурної діяльності (збільшення потужності гуртожитків та приєднання нежитлових приміщень) на проспектах Юності 1-а, 2-а.

Після чого, вперше в 2016 році проектною організацією ПП “НВФ “Енерго-Успіх” було надано на розгляд та погодження в “Львівобленерго” проектну документацію. На подальші надання на погодження проекту у 2017-му “Львівобленерго” вкотре повідомляло про невиправлення зауважень з вказанням конкретних пунктів технічних умов та нормативних документів. Станом на сьогодні проектна документація не погоджена.

Крім того, “Львівобленерго” неодноразово проводило зустрічі з представниками проектної організації, головою Павлівської сільради та Радехівської районної ради аргументовано і попунктно коментували усі зауваження до проектної документації.

Пізніше, Павліська сільська рада в листі депутату повідомила, що у зв’язку із завищеними цінами на електролічильники, які запроектовані у робочих проектах сільська рада звернулась із листом в ПрАТ «Львівобленерго» про дозвіл на встановлення лічильників типу «Система-009». Дозвіл отримали та надіслали до ПП «Енерго-Успіх» лист для внесення змін до робочих проектів. Після внесення змін, робочі проекти буде надіслано в «Львівобленерго» для погодження та затвердження.

Депутат допомагає вирішити питання підключення до мережі електропостачання окремих будинків за адресами проспект Юності 1а та 2а в Павлові, тому обіцянку вважаємо виконаною.