Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Бурбак запевнив, що Monster Sound Fest в Чернівцях буде проведено знову

9 липня 2017 року народний депутат України Максим Бурбак запевнив, що Monster Sound Fest в Чернівцях за сприяння ГО «Народний фронт молоді» було проведено не в останнє. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Архів
Сказано 9 липня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/maksym.burbak/posts/1397688953650356?pnref=story
  • http://mfront.org.ua/
  • https://www.youtube.com/watch?v=fGCJr3qkeXw
  • Лист народного депутата від 27 вересня 2018 року
  • https://www.facebook.com/tva.ua.channel/videos/vb.505999546112230/560683404349853/?type=2&theater
  • Листування в мережі Фейсбук з Monster Sound Fest
  • Листування з головою ГО Стрітер Чернівці

Результат

На початку серпня ми направили запит народному депутату.

У відповіді Максим Бурбак повідомив, що через щільний графік роботи не зміг взяти участь у фіналі Monster Sound Fest, який відбувся 23 вересня.

Для уточнення інформації чи в цьому році "Народний фронт молоді" сприяв в проведенні заходу ми звернулися до Monster Sound Fest в мережі Фейсбук. Нам порадили запитати в організатора заходу голови ГО "Стрітер Чернівці" Романа Кісіля.

За його словами, Максим Бурбак не обіцяв саме в цьому році допомогти в проведенні фестивалю автозвуку. Та й потреби звертатися до молодіжки "Народного Фронту" не було, оскільки допомогли в проведенні заходу інші люди.

Оскільки фестиваль проведено було, як і обіцяв нардеп, а потреби в допомозі "Народного фронту молоді" не виникло і організатори не звертались з таким проханням, обіцянку переносимо в категорію "архівні".