Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Бурбак запевнив, що фракція «Народного фронту» не голосуватиме в цілому за законопроект №6220 в запропонованій редакції

16 травня 2017 року народний депутат України Максим Бурбак запевнив, що фракція «Народного фронту» не голосуватиме в цілому за законопроект №6220 «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань та підстав закриття кримінального провадження» в запропонованій редакції. Зазначимо, що фракція підтримує позицію міністерства юстиції, яке розкритикувало цей законопроект. За словами нардепа, було б нелогічно ухвалювати законопроекти, які зменшують ефективність роботи антикорупційних органів.
Архів
Сказано 16 травня 2017 р.

Джерело

  • http://nfront.org.ua/news/details/narodnij-front-ne-golosuvatime-za-zakonoproekti-yaki-zmenshuyut-efektivnist-roboti-antikorupcijnih-organiv-maksim-burbak
  • https://minjust.gov.ua/ua/news/49198
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=61394

Результат

Станом на жовтень 2018-го Верховна Рада не розглядала законопроект №6220 "Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань та підстав закриття кримінального провадження".

7 лютого 2019 року законопроект №6220 був знятий з розгляду. Так як ми не можемо передбачити дії Максима Бурбака та партії "Народний фронт" дану обіцянку переносимо в розділ "Архів".