Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг

Бондар пообіцяв допомогти на законодавчому рівні та рівні міністерства запустити лаву №166 шахти №6 «Лісова» ДП «Львіввугілля»

12 травня 2017 року народний депутат України Михайло Бондар пообіцяв допомогти на законодавчому рівні та рівні міністерства запустити лаву №166 шахти №6 «Лісова» ДП «Львіввугілля». «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Виконано
Сказано 12 травня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1893665347513441&id=100006099828041&pnref=story
  • Запит
  • https://zik.ua/news/2018/02/08/na_shahtah_dp_lvivvugillya_planuyut_zmontuvaty_ta_vvesty_v_diyu_shist_lav_1261419
  • Лист ДП
  • Лист міністерства енергетики та вугільної промисловості від 2 березня 2018 року
  • Лист ВП

Результат

На початку лютого 2018 року стало відомо, що гірники шахти «Лісова» продовжують роботу з вуглевидобутку у 166 лаві.

Для уточнення статусу обіцянки ми направили запит до міністерства енергетики та вугільної промисловості, т.в.о. генерального директора ДП "Львіввугілля" Олегу Акімову, директору шахти "Лісова" Ігорю Дзіку.

Згідно наданої відповіді стало відомо про участь народного депутата Михайла Бондара у запуску лави №166 «Лісова». Зокрема, остання була введена в дію у червні минулого року. За словами Акімова, нардеп на законодавчому рівні і на рівні профільного міністерства неодноразово залучав кошти для підприємства та вирішував його проблеми. Обіцянку вважаємо виконаною.

Додамо, пізніше ми отримали відповідь на задане питання від міністерства енергетики та вугільної промисловості, в якій значиться, що Михайло Бондар письмово звертався у вересні минулого року щодо діяльності вказаної лави, про що потім був поінформований.

Пізніше, ми отримали листа від директора шахти Ігоря Дзіка "Лісова" щодо сприяння Михайла Бондара у вирішенні питання запуску лаву №166. За його словами, депутат прийняв активну участь у вирішенні питання проведення капітальних ремонтів обладнання для вказаної лави. На даний час лава працює з виконанням планових показників по вуглевидобутку (біля 840 т/добу) і працюватиме до березня наступного року.