Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Бурбак запевнив, що в Чернівцях друга нитка газогону буде передана у власність територіальної громади

27 квітня 2017 року народний депутат України Максим Бурбак запевнив, що в Чернівцях друга нитка газогону буде передана у власність територіальної громади. Зазначимо, що мова йде про скасування рішення №356 міськради про передачу газогону на баланс ПАТ «Чернівціоблгаз» (прийняте 16-ю сесією VІ скликання Чернівецької міської ради від 08.12.2011 р.). Нардеп вже зареєстрував відповідну петицію про повернення спільної власності громаді. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак її фіксація необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Архів
Сказано 27 квітня 2017 р.

Джерело

  • http://e-dem.in.ua/chernivtsi/Petition/View/597
  • https://www.facebook.com/maksym.burbak/posts/1322107501208502?pnref=story
  • http://e-dem.in.ua/chernivtsi/Petition/View/597
  • https://www.youtube.com/watch?v=U4TsGF8SxkA&feature=youtu.be
  • https://www.facebook.com/maksym.burbak/posts/1352671328152119?pnref=story
  • Лист від Нафтогазу
  • http://buknews.com.ua/page/profirtashivska-zaprodanivska-bilshist-miskrady-zrobyt-vse-dlia-zakhystu-skhemy-iakoyu-obkradayut-hromadu-burbak-prokomentuvav-shantag-chernivtsihazom-chernivchan.html
  • http://nfront.org.ua/news/details/chernivchani-pidtrimali-peticiyu-pro-povernennya-mistu-drugoyi-nitki-gazogonu-maksim-burbak

Результат

У травні 2017 року ініційована Максимом Бурбаком петиція щодо скасування рішення міськради про передачу другої низки газогону на баланс ПАТ «Чернівціоблгаз», прийняте профірташевською більшістю внаслідок незаконного усунення міського голови М.Федорука набрала достатню кількість голосів, та має бути оприлюднена не пізніше 24 травня. За словами нардепа, рішення про повернення другої нитки газогону доведеться приймати іншому складу міськради. Максим Бурбак також виступив з трибуни Верховної Ради із закликом призначити вибори до міської ради Чернівців, та ще раз підтвердив свій намір повернути громаді друга нитка газогону (відео).

30 травня за участю депутата відбулось засідання робочої групи міськради щодо розгляду петиції про повернення чернівецькій громаді 2-ї нитки газогону.

В лютому 2018-го депутат повідомив, що його петицію так і не було розглянуто, адже "профірташівська запроданівська" більшість зробить все для захисту схеми, якою обкрадають громаду. Станом на кінець червня ініційовану депутатом постанову №6680 «Про призначення позачергових виборів депутатів Чернівецької міської ради (26 листопада 2017 року)» парламент не розглядав.

Обіцянка в категорії "архівні обіцянки" доки не буде проведено комплексний та об'єктивний аналіз її виконання